Att anlita ett eget (externt) utvecklingsteam kan kosta från ca USD 4500 per utvecklare, om du väljer andra alternativ.

Med hjälp av vår modell, så ligger kostnaden för en Senior utvecklare (full-stack) runt SEK 30.000/månad. Det priser inkluderar arbetsgivaravgifter, kontor, försäkringar.

En uppstartskostnad tillkommer om ca SEK 30.000. Det är för PC/Mac, kontorsutrustning, rekryteringskostnad etc.

Alla utvecklare anställs direkt av ett bolag i Indien, som betalar arbetsgivaravgifter och skatter, har ett modernt kontor och alla bekvämligheter man kan förvänta sig. Flera utvecklare väljer att precis som oss jobba hemifrån. Det fungerar bra med snabbt internet, videochattar och kommunikation via Slack.

När utvecklaren väl är anställd är den helt allokerad till dig. Beroende på vilken modell du väljer så kan du jobba direkt med utvecklaren utan vår inblandning. Behöver du hjälp med processer, uppsättning av ett system för hantering av kod- och uppgifter etc så kan vi antingen erbjuda ett startpaket eller så kan vi rekrytera en projektledare/project lead som dessutom är med och kodar. De kostar från SEK 40.000/månad.

Observera att dessa priser endast är riktpriser.

Vi håller i skrivande stund på att sätta upp den här delen av företaget, men har just nu 15 utvecklare placerade i Sverige, Schweiz och USA. Vill du veta mer? Kontakta oss

Vi har givetvis referenser även i Sverige och du kan få träffa utvecklare och företag som jobbar med oss idag.